Partners

Het MKB Sectorplan is een uniek samenwerkingsverband tussen overheid, provincie, bedrijfsleven en onderwijs, waarbij de overheid en provincie een belangrijke financiële bijdrage leveren om herplaatsing mogelijk te maken.

Wajong Talenten, een jonge onderneming die werkgevers en werkzoekenden met een Wajong-uitkering met elkaar in contact brengt. Hierbij kijken we naar de talenten van mensen in plaats van hun beperkingen.

Inzicht in je eigen persoonlijkheid en talenten (competenties) door middel van een persoonlijk rapport. Weten waar je kracht ligt. Weten waar je in moet ontwikkelen en waar je goed in kan ontwikkelen. Weten hoe je in deze ontwikkeling begeleid moet worden. De zekerheid van een ‘’match’’ met een functie, team- en werkomgeving die echt bij je past. Certificaat van je 5 sterkste talenten.

 

Vanuit onze visie werken wij aan de ontwikkeling van mensen. Werk en beroep staan daar bij centraal. Door opleiden en begeleiden te concentreren in de ontwikkeling van mensen, individueel en in groepen, en altijd in de beroepscontext, zijn wij succesvol.